Općenito o proizvodnji

Pod imenom već četrdeset godina postoji tvornica aluminijskih lijevanih radijatora i odljevaka u tlačnom i kokilnom lijevu.

Ime u četrdeset godina postalo je sinonim kvalitete, trajnosti i pouzdanosti za aluminijske lijevane radijatore. Jednostavnost ugradnje, mogućnost prilagodbe  veličine radijatorske baterije, funkcionalnost i estetska dopadljivost, isporuka radijatora u željenoj boji i traženoj specifikaciji, mogućnost priključka radijatora na instalacije izvedene u podu ili zidu, te umjerenost u cijenama, samo su neke od karakteristika zbog kojih je radijator stekao status koji mu danas pripada. O karakteristikama našeg radijatora najbolje govori naša garancija - 20 godina !

Drugi naš proizvod su aluminijski lijevani stupići. Dizajnirani kako bi se uklopili u svaki ambijent stupići omogućuju elegantno i estetski nenametljivo rješenje za potrebe odvajanja pješačkih zona od kolnika ili za neku sličnu namjenu. Obojani su bojama po vašem izboru. Boje su otporne na UV zračenja i na ostale atmosferske utjecaje.

U treću skupinu naših proizvoda spadaju proizvodi koje lijevamo u tlačnom i kokilnom lijevu na zahtjev kupca. U svom dugogodišnjem radu proizvodili smo odljevke za  autoindustriju, elektronsku i elektroindustriju, industriju namještaja, građevinarstvo, brodogradnju i cijeli niz ostalih djelatnosti. U suradnji sa partnerima u mogućnosti smo izraditi alat za lijevanje i izraditi odljevak do visokog stupnja dovršenosti.

Uvođenjem objedinjenog sustava osiguranja kvalitete ISO 9001:2008 i zaštite okoliša ISO 14000:2004 Lipovica se jasno opredijelila prema kvaliteti proizvoda i usluga te očuvanja okoliša. Kvaliteta proizvoda i usluga i zaštita čovjekove sredine time je stavljena na prvo mjesto svih naših nastojanja, a posebna pozornost posvećena je željama naših kupaca.

Koristite naše proizvode i usluge s punim povjerenjem,
iza nas je tradicija i iskustvo!