Vizija

"Svijet se danas okreće takvom brzinom da čovjeka koji kaže da se nešto ne može učiniti, obično prekine netko tko to već čini" - Norman Vincent  Peale

Nemoguće možete učiniti mogućim i mi to činimo četrdeset godina nastavljajući tradiciju  vodeće tvrtke u proizvodnji aluminijskih lijevanih radijatora u regiji. Želimo postati proizvođač najboljih aluminijskih radijatora na svijetu uz najbolju uslugu. Pri tome ćemo nastojati ostati što neprimjetniji u okolišu.

Misija

Naše djelovanje je proizvodnja i isporuka visokokvalitetnih radijatora i proizvoda uz poštivanje ekoloških normi koji osvajaju povjerenje klijenata i potrošača. Rješavamo potrebe kupaca koje proističu iz najnovijih trendova u korištenju obnovljivih izvora energije uz poštivanje održivog razvoja društvene zajednice.

Gradimo, razvijamo i unapređujemo dugoročne odnose s našim klijentima i potrošačima - brzo, kvalitetno i pouzdano udovoljavamo svim zahtjevima i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata na domaćem i inozemnom tržištu.

Tvrtka stvara nove vrijednosti stalnim ulaganjem u nove tehnologije, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova.

Uspjeh naše tvrtke zasnovan je na kvalitetama i entuzijazmu naših zaposlenika.