Povijest Lipovice

U 50 godina postojanja, generacije i generacije stručnjaka utkale su svoja znanja, predan rad  i entuzijazam  u ime LIPOVICA - tvornicu aluminijskih lijevanih radijatora i odljevaka u tlačnom i kokilnom lijevu.

Tvornica Lipovica osnovana je davne 1968. godine, 1972. je razvijen radijator pod imenom EKONOMIK te time započinje i serijska proizvodnja radijatora. 80-ih godina prošlog stoljeća, Lipovica postaje druga tvornica u Europi po proizvodnji lijevanih aluminijskih radijatora, a 1989. doseže proizvodnju od 4.000.000 članaka godišnje.  

Ne zaustavljajući se na dosegnutim uspjesima, naši stručnjaci nastavili su raditi na razvoju novih modela radijatora. Prvi članci estetski oblikovane linije radijatora Solar na tržištu su se pojavili 1994.godine, kao rezultat pažljivog istraživanja želja i potreba kupaca.

2005. godine, razvijena je i treća generacija Lipovica radijatora - radijator Orion koji svojim karakteristikama nastavlja tradiciju svojih prethodnika. Izuzetnog dizajna, estetski i tehnički usavršen, u svaki prostor unosi obilje topline i stila.

2015. na tržište je plasiran Plano, higijenski radijator koji se lako čisti i održava te je pogodan za sve prostore s visokim higijenskim standardima. Radijator ravnih i zatvorenih linija, u Vaš prostor unosi dašak elegancije.

Ukoliko težite kvaliteti, dugotrajnosti, besprijekornosti, vrhunskoj usluzi proizvođača i  funkcionalnosti, obratite nam se s povjerenjem – LIPOVICA radijator udovoljit će svim postavljenim zahtjevima.