Packaging radiators

Svaki radijator zapakiran je i označen na isti način. Bočne stranice radijatora zaštićene su kartonskim poklopcima za zaštitu prilikom transporta i manipulacije u trgovinskom lancu ili na samim gradilištima. Cjelokupna vanjska površina radijatora dodatno je zaštićena termoskupljajućom PE folijom. Uloga folije je zadržavanje kartonskih poklopaca na pakiranju i zaštita površine radijatora prilikom skladištenja i montaže.

Prilikom montaže savjetujemo vam da nikako ne skidate zaštitnu foliju. Zahvaljujući rupama na bočnim kartonskim poklopcima, svaka radijatorska baterija može se montirati na objekt bez da se skida zaštitna ambalaža. Time se štiti sam radijator do trenutka puštanja sustava centralnog grijanja u rad.

Na svakoj ambalaži nalazi se naljepnica na kojoj se nalaze podaci koji jednoznačno određuju tu radijatorsku bateriju. Svi podaci koji definiraju radijatorsku bateriju zapisani su u tekstualnom i bar code obliku.

Radijatori su posloženi na standardizirane drvene palete, a svaka paleta dodatno je učvršćena pomoću PE "power stretch" folije. Na svakoj paleti također se nalazi naljepnica koja jednoznačno određuje svaku paletu i njen sadržaj.

Svi materijali koji se koriste u procesu pakiranja radijatora mogu se reciklirati na što je obraćena posebna pažnja.